Palaa kohteeseen Harjoittelu

Junnutaekwondo

Juniori taekwondo on tarkoitettu kaikille n. 8 -11-vuotiaille urheilun ystäville.
Junnu taekwondoharjoitukset ovat 2 kertaa viikossa, sunnuntaisin Keravalla ja torstaisin Korsossa.
Jatkokurssilaiset harjoittelevat jopa 3 – 5 kertaa viikossa.

Keravan ja Korson Taekwondoseura järjestää junioreille hauskoja ja vauhdikkaita junnu-taekwondoharjoituksia. Harjoituksissa opetellaan ihan samoja asioita kuin aikuistenkin harjoituksissa, mutta junnuille suunnatuissa harjoituksissa käytetään enemmän aikaa liikunnallisten taitojen hankkimiseen ja edetään taekwondo -tekniikoiden kanssa normaali rauhallisemmin. Vaikka harjoituksissa pidetään hauskaa niin taekwondo salilla säilyy hyvä kuri ja järjestys. Kurin ja järjestyksen säilyttäminen on oleellisen tärkeä jotta vältymme loukkaantumisilta ja toisekseen lapset oppivat ja kehittyvät näin myös paljon paremmin. Tervetuloa mukaan!!!

Kurssin kesto: 3 kk.

Kuinka pääsen alkuun?

Peruskurssit on tarkoitettu kaikille yli 8 vuotiaille lapsille ja aikuisille. Peruskurssin jälkeen harrastajat siirtyvat oman ikäryhmän harjoituksiin. Kurssi alkaa yleensä pienimuotoisella puheella, jonka jälkeen pidetään ensimmäiset harjoitukset. Saapumalla harjoituspaikalle kuuntelemaan ja jäämällä harjoituksiin pääsee vaivattomasti mukaan taekwondon kiehtovaan maailmaan. Mukaan et tarvitse muuta kuin reipasta mieltä ja verkkarit. Jos sinulla on muista harrastuksista vanhoja esim. karate pukuja niin näitäkin voi aluksi käyttää.

Suomen Taekwondoliiton lisenssi ja urheilu- ja tapaturmavakuutus.

Jokaiselle harrastajalla on oltava Suomen Taekwondoliiton lisenssi ja Taekwondo harjoittelun kattava urheilu- ja tapaturmavakuutus. Vahinko sattuu taekwondo harjoituksissa todella harvoin, mutta varmuus on parasta.  Kaikilla harrastajilla täytyy olla kattava vakuutus voimassa.

Vuoden 2018 seuraava peruskurssi:
Elokuu

 tkdottelu